Mansuhkan I.S.A...!!!

Mansuhkan I.S.A...!!!

Tuesday, September 29, 2009

Ada Lagi Ali Ngok Dari PKR...??? ~ malaysiakini





PEMUDA PKR MAHU JAWATAN KM DIGILR IKUT FOMULA BARU
– berita hairan

KUALA LUMPUR: Pemuda Parti Keadilan Rakyat (PKR) Pulau Pinang mahu jawatan Ketua Menteri Pulau Pinang digilirkan berdasarkan formula baru yang memberi peluang kepada semua kaum menjadi pemimpin selaras prinsip perjuangan gagasan Pakatan Rakyat (PR), keadilan untuk semua.

Ketua Pemuda PKR yang juga Ahli Parlimen Balik Pulau, Mohd Yusmadi Mohd Yusuff, berkata formula politik baru itu perlu bagi menggantikan formula Barisan Nasional (BN) dan Perikatan yang memberi jawatan tertinggi itu hanya kepada kaum Cina dan jawatan timbalan ketua menteri kepada kaum Melayu.

Beliau berkata, sebagai rakan pakatan yang memperjuangkan nasib rakyat tanpa mengira kaum dan menolak politik perkauman sempit, sudah sampai masanya formula itu ditukar bagi memberi peluang kepada semua kaum menjadi ketua menteri.

KAH KAH KAH…


woit… BILA PULAK PKR INI PARTI UNTUK BANGSA BANGSA… kah kah kah..

woit… PERGI MASUK PARTI PPP LAAAA…. kah kah kah..

woit … MANGKOK INI BUTA… TAK BACA DASAR ?... kah kah kah..

kah kah kah… KETUANAN RAKYAT… BUKAN KETUANAN MELAYU…kah kah kah..

woit…. TAK SEDAR SEDAR….ZAMAN HERO MELAYU DAH LUNGKUP…. kah kah kah…

woit... YOU NO RID MALAY?... YOU NO INSIDE HED... kah kah kah...

nota:
ini saekor lagi ali dari serpihan ali ali yang ngook.
tak tahu macam mana mangkok ini sudah masuk
bersarang dalam pkr.

para pengundi bersedia untuk menghumbankan berudu
berudu ini sebelum menjadi katak.

tolong check sikit : betul ke mangkok ini ada ijazah?
atau lulusan sintok kah kah kah

telah di copy n paste dari blog TukatTiub...

* - dia ni nak lompat pi parti melayu tu kott..???

--
sila layari blog saya di http://usopsontoroyo.blogspot.com/ ATAU http://detektifkangkung.blogspot.com/

Terima Kasih & Thank You.

3 comments:

anakPenang said...

macam ni ka ketua pemuda PKR P.Pinang??? takdak tanjak langsong sbg pemimpin...

usop sontoroyo said...

ali ngok ni dah kyuiyub...dah kena tukaq dari jadi ketua amk penang...bagi kat org lain yg lebih berkebolehan dan yang tak selalu masuk astro Awani 501...

kah kah kah... memang masa lantik jadi ketua aritu dah pesan, cuba try tengok boleh improved atau tak amk penang...memang tak dak apa2 improved laa...la dah tukau...

IBU RISKA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI